Select Page

VARME OM BORD

Kabola

kabolaDen som velger å ha Kabola om bord, velger å ha et moderne og bekymringsløs varme komfort. Kabola har levert pålitelig diesel varmesystemer, som krever et minimalt vedlikehold til, til installasjon i båter og skip i over femti år. Utvalget deres inkluderer fire produktlinjer; disse dekker alt fra lokal oppvarming med eventuell bakkoker til en fullstendig automatisk koker for kombinert oppvarming og varmt vann. I tillegg har de også oljefyrt varmesystem som gir en trygg, pålitelig og komfortabel løsning til oppvarming av hver og en båt. Blant kundene til Kabola finner man shipping bedrifter, båtleverandører, skipsverft og privat båteiere. http://www.kabola.nl –

 Webasto

webastoStormfullt hav eller skinnende sol, et friskt varmt vindpust eller liten bris – været på sjøen endrer seg raskere enn andre steder. Med et båtvarmesystem fra Webasto er du klar for alle typer vær. Webasto står for tekniske forsprang og ypperste kvalitet.
Fordi Webasto selv utsetter sine produkter for ytterst tøffe forhold, strengere enn testinstituttene.
http://www.webasto.com/int/markets-products/marine

 

Eberspächer

eberspaecher

Livet til sjøs byr på store kontraster – slik har det alltid vært. Det er dermed ikke rart at forholdene om bord også varierer: det kan raskt skifte fra solskinn til rå og kraftig vind som bringer med seg regn og kulde. Og disse skiftningene må du forholde deg til. Alt dette har selvsagt sin egen sjarm for den som elsker båtlivet. Men etter en tøff dag på dekk, fortjener du virkelig å slappe av! Båtvarmere fra Eberspächer sørger for behagelige forhold for deg og mannskapet under dekk. Du bestemmer selv akkurat hvor varmt du vil ha det – og den dieseldrevne varmeren fra Eberspächer sørger for rask, støysvak og pålitelig varme for en deilig følelse av velvære. Og når temperaturen om bord er god, vil dette ganske sikkert smitte over på humøret også. Med et Eberspächer dieseldrevet varmeapparat om bord kan du føle deg trygg i røffe farvann, og oppdage at også de kjølige årstidene kan by på spennende opplevelser til sjøs.

http://www.eberspaecher.no
Share This