Select Page

OM OSS

Isbåter driver en effektiv serviceavdeling for Hallberg-Rassy båter i hele Norge.  Dette gjør en Hallberg-Rassy eier til en fornøyd båteier.  Vi driver i tillegg med service til Nauticat og Arcona båteiere og til noen flere båtmerke. Isbåter er en av Norges ledende total leverandører til båtbransjen, og eneren i kvalitet.  Isbåters sortiment er navigasjonutstyr fra Raymarine og elektrisk utstyr fra Victron Energy og Whisper Power.  Vi prosjekterer, planlegger, kontrollerer og utfører alt til strøm om bord.

Vi monterer og gjør service på dieselvarmere fra Webasto, Eberpacher, Safire og Kabola.  Ønsker du dekkutstyr fra Lewmar og Harken, ankervinsjer fra Lewmar eller Quick, baugpropeller fra Max-Power, Sleipner, Lewmar eller Quick, kjølesystem fra Isotherm eller Vitrifrigo, så hjelper vi Deg med dette.  Isbåter har også utstyr fra forskjellige produsenter med komfyrer, varmtvannsberede, toaletter, dekksluker, sikringer og sikringspaneler, radarmast, baugspyd og badeplattformer.

Isbåter driver et velutstyrt snekkerverksted mitt i Oslo med lakkerings og mekanisk avdeling i tillegg.  Vi tilbyr nyinstallasjoner, service og kontroll for påfylling av kjølegass på kjøleanlegg.  De vil spare mye strøm ved å la oss kontrollere dette for Deg.  Isbåter er mobile og velger å komme til Deg med vår topputstyrte servicebiler, som opererer i hele Oslofjorden, men vi tar også større oppdrag i hele Europa.
Gjør som Hallberg-Rassy eierne – la oss hjelpe Deg med båten din!

Isbåter har bakgrunn fra 2003 og er registrert i Foretaksregisteret under Worldwide Yachtservice, datterselskap til islandske aksjeselskapet Worldwide Yacht Service EHF.
Worldwide Yacht Service EHF  har investert en del i Norge og selskap har lang erfaring fra båtindustri og tungbilbransjen.

Worldwide Yacht Service EHF er medlem av International Superyacht Society.

WWYS-logo1-300x77

Share This